Over ons

Snel vakmensen leveren, dat is onze drive!

Uitzendbureau Meijering Automotive is er voor het midden- en kleinbedrijf in Noord-Nederland. Het is opgericht door Jan Meijering vanuit de drive om snel vakmensen te leveren in automotive, specifiek in Noord-Nederland.

Jan Meijering begon zelf ooit als automonteur, maar stapte na 5 jaar over naar een leidinggevende baan. Eerst bij een keten in fietsspeciaalzaken, later bij een autodealer als magazijn chef van twee filialen . Vervolgens werkte hij in commerciële functies bij een groothandel in klein en bevestigingsmaterialen voor de auto – branche, hierna bij een groothandel in automaterialen en werkplaats – equipment en garageformules. Al deze ervaringen nam Jan Meijering mee in zijn plan om een nieuw, eerlijk en onderscheidend uitzendbureau in automotive te starten in Noord-Nederland.

Specifiek richt Uitzendbureau Meijering Automotive zich op vier branches.

 

Ook voor technische groothandel

Natuurlijk vergeten we de grossier en de technische groothandel niet, bij wie we bijvoorbeeld ook een binnendienstmedewerker of koerier uitzenden!  Een medewerker met verkoopervaring in de buitendienst ook niet te vergeten.

Elke vacature in automotive legt u aan ons voor!